Japan uitshirt 2020-2021

Bestel hier direct het adidas Japan uitshirt 2020-2021 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het Japanse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.  

Het Japan uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel wit en bevat een all-over camouflage print. De adidas strepen staan in het zwart op de zijkanten van het voetbalshirt. Verder is het Japan uittenue uitgerust met een adidas EQT collar. Dit betreft een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag.  De borst van het shirt is uitgerust met de logo's van adidas en de Japanse voetbalbond. Bovendien staat de Japanse vlag op de borst. Dit Japan voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik op de buttons om het adidas Japan uitshirt direct te bestellen. Hier kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!