Japan voetbalshirt 2018 - kinderen

Koop hier het nieuwste Japan thuis shirt en tenue voor kinderen. Het Japan shirt kan je vanaf nu bestellen voor kinderen van 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  Dit shirt kan je namelijk bestellen in de kindermaten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. In dit shirt speelt het nationale elftal van Japan de thuiswedstrijden tijdens het WK van 2018 en de thuiswedstrijden in de Azië Cup van 2019. Dit thuisshirt wordt onder andere gedragen door sterren als Kagawa, Nagatomo, Honda, Uchida en andere sterren. 

Het voetbalshirt van het Japanse voetbalelftal is dit jaar geïnspireerd door legendarische shirts uit de jaren '80 en '90 en is bovendien een ode aan de bijnaam van het elftal, de Samurai Blue. Het shirt is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de blauwe pinstripes over het voetbalshirt. Tussen deze banen bevinden zich verticale dunne strepen. Dit design is geïnspireerd door de outfits van de Japanse Samurai ridders. Het shirt is daarnaast uitgerust met een rode v-hals en over de schouders en mouwen lopen witte adidas strepen. De borst van het shirt is uitgerust met de logo's van adidas en de Japanse voetbalbond.

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het nieuwe Japan shirt direct te bestellen. Hier kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!