Japan thuis shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Japan thuisshirt en tenue voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je namelijk bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt het nationale elftal van Japan de kwalificatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. 

Het Japan tenue is dit jaar een ode aan de Japanse kunst- en cultuur. Het voetbalshirt bevat over de voorkant een all-over cloud camouflage print. Deze print is een combinatie van blauw/marine blauw en wit en heeft wat weg van een design van wolken. Verder bevat het tenue een klassieke EQT v-hals van adidas. De achterkant van het tenue is blauw. De drie strepen van adidas bevinden zich aan de zijkanten van het voetbalshirt en zijn rood. De borst van het shirt is uitgerust met de logo's van adidas en de Japanse voetbalbond. Op de borst staat bovendien de Japanse vlag. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Aeroready technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het nieuwe Japan shirt direct te bestellen. Hier kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!