Ivoorkust uitshirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel het Ivoorkust uitshirt 2020-2021 van Puma voor volwassenen en kinderen. In dit tenue speelt het nationale elftal van Ivoorkust de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Het Ivoorkust uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het Ivoorkust uitshirt 2020-2021 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale zwart/witte banen over het tenue. Verschillende banen hebben een brushed of fading effect. Het tenue bevat een ronde hals in het wit en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen is oranje. De linkerborst bevat de badge van het de voetbalbond van het land. De twee sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups. De achterzijde van het tenue bevat aan de bovenkant de naam van het land: Cote d'Ivoire.  De mouwen zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt, wanneer je dit shirt draagt. Dit shirt is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als Pepe, Zaha, Aurier, Gradel, Bailly, Cornet, Die en andere spelers of andere sterren schitteren in dit Ivoorkust voetbalshirt? Klik dan op de button(s) om het shirt te kopen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van je eigen naam en nummer of van de naam en een nummer van één van de sterspelers!