Ivoorkust voetbalshirt voor kinderen 2020-2021

Koop hier het officiële Ivoorkust voetbalshirt voor kinderen. Dit shirt kan je kopen voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. In dit shirt speelt het nationale elftal van Ivoorkust de wedstrijden gedurende de periode 2020-2021. 

Het Ivoorkust thuisshirt 2020-2021 is geheel oranje en wordt gekenmerkt door de verticale oranje banen over het tenue. Verschillende banen hebben een brushed of fading effect. Het tenue is dit seizoen ook uitgerust met groene accenten. De taping over de schouders en mouwen is groen en hetzelfde geldt voor de moderne polokraag. De kraag bevat twee knoopjes. Het logo van Puma op de rechterborst is groen en op de mouwen is oranje. De linkerborst bevat de badge van het de voetbalbond van het land. De twee sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups. De achterzijde van het tenue bevat aan de bovenkant de naam van het land: Cote d'Ivoire.  De mouwen zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt, wanneer je dit shirt draagt. Dit shirt is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als Pepe, Zaha, Aurier, Gradel, Bailly, Cornet, Die en andere spelers of andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik dan op de button(s) om het shirt te kopen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van je eigen naam en nummer of van de naam en een nummer van één van de sterspelers!