Udinese uitshirt 2021-2022

Bestel hier voordelig en snel het Macron Udinese uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Udinese de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Udinese uitshirt 2021-2022 is dit jaar een combinatie van navy blauw en turquoise. De bovenkant van het voetbalshirt is navy blauw en naar de onderkant loopt dit middels een gradiënt effect over in het truquoise accenten. Het tenue bevat verder een ronde hals met opstaande kraag. Deze kraag bevat twee subtiele turquoise lijnen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is turquoise. Op de borst prijken de logo's van de club en Macron. De binnenkant van de hals bevat nog een label in de clubkleuren van Udinese met de tekst: ''125 Anni Di Passione''. Op de achterkant van het thuistenue staat ook een tekst: La Passione é la nostra Forza. Hoofdsponsor DACIA versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Procisutto di San Daniele. Op de achterkant van het tenue staat in het roze het logo van BlueEnergy. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Nolina, Llorense, Larsen, Deulofeu, Samardzic, Arslan, Udogie, Gonzalez, Walace en nog meer spelers. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Klik direct op de buttons om het Udinese uittenue te bestellen. Hier kan je het shirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer!