Udinese thuisshirt 2021-2022

Bestel hier voordelig en snel het Macron Udinese thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Udinese de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Friuli gedurende 2021-2022. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Udinese thuisshirt bevat dit jaar brede verticale zwarte en witte banen. In de zwarte banen zijn dit seizoen dunne grijze pinstripes verwerkt. Het tenue bevat verder een combinatie van een ronde hals en y-hals met een gevouwen kraag in het zwart wit. Op de borst prijken de logo's van de club en Macron. De binnenkant van de hals bevat nog een label in de clubkleuren van Udinese met de tekst: ''125 Anni Di Passione''. Op de achterkant van het thuistenue staat ook een tekst: La Passione é la nostra Forza. Hoofdsponsor DACIA versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Procisutto di San Daniele. Op de achterkant van het tenue staat in het roze het logo van BlueEnergy. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Nolina, Llorense, Larsen, Deulofeu, Samardzic, Arslan, Udogie, Gonzalez, Walace en nog meer spelers.
Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Klik direct op de buttons om het tenue te bestellen. Hier kan je het shirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer!