Merk: SKU: 58570940

Bestel hier het officiële UC Sampdoria anthem trainingsjack 2023-2024 voor volwassenen. Dit trainingsjack dragen de spelers van UC Sampdoria tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Série A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Dit trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Sampdoria travel trainingsjack 2023-2024 is wit met een design van blauwe lijnen op de mouwen. De onderkant van de mouwen bevat een band in de clubkleuren: blauw/wit/rood/zwart. Het trainingsjack heeft een capuchon en bevat een doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack bevatten zakken met ritsen. De geribte boorden zorgen voor de perfecte pasvorm. Op het trainingsjack staan de logo's van Macron en de club. Dit trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester. 

  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Gebreide manchetten
  • Hi-tech stof die licht, zeer buigzaam en scheurvast is.
  • Sneldrogend gegarandeerd

Klik direct op de buttons om het officiële Macron Sampdoria trainingsjack 2023-2024 te bestellen!