Napoli 4e voetbalshirt 2021

Bestel hier het Kappa Napoli 4e voetbalshirt 2021 voor volwassenen. Dit tenue betreft een ode aan de op 25 november overleden Diego Maradona. De Argentijnse super ster voetbalde van 1984 tot 1991 voor de club. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt SSC Napoli een aantal uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en Europa in 2020-2021. 

Het Napoli 4e voetbalshirt 2021 is geïnspireerd door het voetbalshirt van Argentinië, het thuisland van Diego Maradona. De lichtblauwe details verwijzen bovendien naar de thuistenues van SSC Napoli. Het voetbalshirt bevat een ronde, witte hals en de taping op de mouwen is lichtblauw. In deze taping is het Kappa logo verwerkt. De band aan de onderkant van de mouwen is ook lichtblauw. Op de rechterborst prijkt het Kappa logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Het midden van de borst is uitgerust met de Coppa Italia badge. Deze badge draagt Napoli dit seizoen op het tenue, omdat het in 2020 de Coppa Italia gewonnen heeft. Op de voorkant van het tenue staan de logo's van de sponsors LETE & MSC en de achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek de initialen van de club.  Dit shirt wordt gedragen door sterren als Mertens, Insigne, Lozano, Koulibaly en nog meer sterren. 

Klik op de buttons om het shirt te kopen. Hier kan je het Napoli shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers!