Lazio Roma uitshirt 2021-2022 - Kinderen

Merk: Macron
SKU: 58197016

Koop hier het nieuwste Macron Lazio Roma uitshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt de club de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het SS Lazio Roma uitshirt 2021-2022 heeft een traditioneel design. Het voetbalshirt is wit met zowel donkerblauwe als lichtblauwe accenten. De bovenkant van het voetbalshirt is donkerblauw en daaronder bevindt zich een lichtblauwe band. De rechterborst en de mouwen zijn voorzien van het Macron hero logo en de linkerborst bevat een siliconen badge van het logo van de club. Verder bevat het tenue een combinatie tussen een rechte hals en opstaande kraag. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van de club: SS Lazio. e binnenkant van de kraag bevat nog een speciale tekst: ''Noi l'amiano e per lei combattiamo.'' Dit Lazio Roma voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van SS Lazio Roma in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van Lazio Roma ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers!