Lazio Roma thuisshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste Macron Lazio Roma thuisshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  In dit voetbalshirt speelt Lazio Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in het Olympisch Stadion in Rome.

Het Lazio Roma thuisshirt is lichtblauw en wordt gekenmerkt door de dunne, lichtblauwe verticale lijnen over het tenue. De v-hals van het tenue is wit en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron in het donkerblauw en de linkerborst bevat de badge van de club. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin de leus van de club: ''Noi L'Amiamo E Per Lei Combattiamo'' (We houden van haar en vechten voor haar). In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt: SS LAZIO. Dit tenue bestaat voor 100% uit gerecycled polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als Immobile, Correa, Muriqi, Anderson, Lazzzari, Milinkovic, Caicdeo en andere spelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van Lazio Roma ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers!