Lazio Roma keepersshirt 2021-2022

Merk: Macron
SKU: 58197037

Koop hier het nieuwste Macron Lazio Roma keepersshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit keeperstenue kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  In dit keepersshirt spelen de keepers van Lazio Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in het Olympisch Stadion in Rome.

Het Lazio Roma keepersshirt 2021-2022 is dit jaar geheel grijs en bevat een all-over print, welke wat weg heeft van een doolhof. Verder bevat het tenue een zwarte kraag met aan de onderkant een lichtblauwe v-design. De zijkanten van het tenue bevatten een taping met daarin het Macron Hero logo. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron in het donkerblauw en de linkerborst bevat de badge van de club. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin de leus van de club: ''Noi L'Amiamo E Per Lei Combattiamo'' (We houden van haar en vechten voor haar). In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt: SS LAZIO. Dit tenue bestaat voor 100% uit gerecycled polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als de keepers van Lazio Roma en in dit Lazio Roma keepersshirt schitteren? Klik dan op de shops om het shirt te kopen.