Lazio Roma 3e shirt 2021-2022

Bestel hier het Lazio Roma 3e voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt SS Lazio vooral de Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia.  Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het voetbalshirt van Lazio is dit jaar weer overwegend zwart met lichtblauwe accenten in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het Macron Hero logo op de rechterborst en de mouwen is lichtblauw. Verder bevatten de mouwen een print van de adelaar uit het clublogo. De linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft het logo dat de club had in de jaren '70. De binnenkant van de hals bevat verder nog een label waarin de leus van de club is verwerkt: ''Noi L'Amiamo E Per Lei Combattiamo'' (We houden van haar en vechten voor haar). De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek de naam van de club: SS LAZIO. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Wil jij net als Immobile, Correa, Muriqi, Anderson, Hysaj, Lazzari, Caiceo, Moro en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons! Dit tenue kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers of de officiële badges.