Juventus warming-up shirt kinderen 2021-2022

Koop hier het officiële Juventus warming-up shirt 202-2022 voor kinderen. Dit shirt kan je bestellen voor kinderen van 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingsshirt of pré match top wordt door de spelers van Juventus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. 

Het warming-up shirt van Juventus is dit jaar een combinatie van zwart en grijs. De body van het trainingsshirt is bevat een all-over camouflage print in deze kleuren. De logo's van de club en adidas op de borst zijn geel. Verder bevat het tenue een ronde hals. Dit trainingsshirt is door adidas in samenwerking met Parley for Oceans ontwikkeld. Het Juventus warming-up shirt is onderdeel van het adidas PrimeGreen programma en is gemaakt van gerecycled polyester uit de oceaan. Een taping aan de binnenkant van het shirt en een tag aan de onderkant van het warming-up shirt verwijzen hiernaar. De trainingsshirts van Juventus zijn gemaakt van polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Ronaldo, Dybala, Chiesa, Morata, McKennie, De Ligt, Cuadrado, Melo en nog meer sterren schitteren in dit Juve training shirt? Klik dan op de buttons om deze te kopen!