Juventus warming-up shirt 2021 - Roze/Zwart

Koop hier het officiële Juventus warming-up shirt voor 2021 voor volwassenen en kinderen. Dit is het shirt dat de club draagt tijdens de warming-up voorafgaande aan de Serie A, Champions League en Coppa Italia thuiswedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot mei 2021.

Het Juventus inloopshirt 2021 wordt dit jaar gekenmerkt door een all-over print van zigzagbanen in het zwart en roze. Het tenue is namelijk overwegend roze en bevat op over de body een design van zigzag banen. Het shirt bevat een zwarte ronde hals en een zwart bies aan de onderkant van de mouwen. Het warming-up shirt bevat geen strepen van adidas. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club in het wit. Dit trainingsshirt is door adidas in samenwerking met Parley for Oceans ontwikkeld. Het shirt is namelijk gemaakt van gerecycled polyester uit de oceaan. Een taping aan de binnenkant van het shirt en een tag aan de onderkant van het warming-up shirt verwijzen hiernaar. Wil jij net als Ronaldo, Chiellini, Ramsey De Ligt, Khedira, Dybala en nog meer sterren schitteren in dit Juve training shirt? Klik dan op de buttons om deze te kopen!

De trainingsshirts van Juventus zijn gemaakt van polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.