Juventus authentic HEAT.RDY uitshirt 2021-2022

Koop hier de authentic HEAT.RDY versie van het Juventus uitshirt 2020-2021. Het authentic HEAT.RDY voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEAT.RDY technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 120 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

In dit voetbalshirt speelt Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Het Juventus uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend donkerblauw en is gebaseerd op het adidas Condivo 20 template. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de adidas EQT collar. Deze toelopende v-hals is gebaseerd op de brede v-hals van de adidas voetbalshirts in de jaren '90. Verder bevat het tenue aan de onderkant van de mouwen een brede band. Deze brede band is uitgerust met een design van flitsende strepen. Het uittenue van I Bianconeri is namelijk geïnspireerd door de kunst en creativiteit van het voetbal en dit komt terug in het design van deze band. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit en de andere borst bevat het logo van de club uit Turijn. Op het midden van het voetbalshirt staat sponsor JEEP en de schouders en mouwen bevatten drie witte adidas strepen. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de naam van de club verwerkt in het iconische Juventus lettertype. 

Klik op de buttons om dit shirt voor kinderen en volwassenen te kopen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Juventus laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Juventus bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. In deze tenues schitteren spelers als Ronaldo, Dybala, Mandzukic, DE Ligt, Ramsey, Khedira, Pjanic, Chiellini en andere spelers.  Of laat dit shirt bedrukken met de Champions League, Coppa Italia, Scudetto of Serie A badge.