Juventus uit shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe Juventus uitshirt voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in maat 128, 140, 152, 164 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het Adidas shirt waarin Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden speelt gedurende 2019-2020.

Het thema van het nieuwe tenue is STREETWEAR. Dit shirt is perfect om casual op straat te dragen, maar ook in het stadion. Het shirt is dit seizoen een ode aan de straten rondom het stadion van de club en de architectuur in Turijn. Het Juventus tenue is beige en bevat een all-over camouflage print. Verder is het tenue uitgerust met fel rode accenten. Deze fel rode details zijn te vinden in de logo's op het tenue. Ook een subtiele streep aan de onderkant van de mouwen is fel rood. Verder is het shirt uitgerust met een toelopende v-hals.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie sterren boven het logo verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit shirt voor kinderen en volwassenen te kopen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Juventus laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Juventus bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. In deze tenues schitteren spelers als Ronaldo, Dybala, Mandzukic, DE Ligt, Ramsey, Khedira, Pjanic, Chiellini en andere spelers.