Juventus trainingspak met trainingsjack 2020-2021 -Grijs

Koop hier het officiële Juventus trainingspak 2020-2021 met trainingsjack voor kinderen en volwassenen. Dit Juventus trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het trainingspak die de club draagt tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2020-2021. Het trainingspak van Juventus bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek.

Het Juventus trainingsjack is dit jaar geheel grijs met witte en donkerblauwe details details. Deze witte accenten komen terug in de drie strepen van adidas over de mouwen. Op de rechtermouw zijn de strepen roze en op de andere mouw wit. De hals betreft een hoge hals met een doorlopende rits. Het trainingsjack van Juventus bevat verder twee zakken aan de zijkanten. Verder is het trainingsjack uitgerust met raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Op de borst staan de logo's van Juventus en adidas in het wit. De trainingsbroek van het nieuwe Juventus trainingspak is ook navy en bevat twee zaken. Bovendien is de broek uitgerust met enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek valt strak om de benen. De zijkanten van de broek bevatten ook het logo van de club en adidas in het roze en verder is de bovenkant uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden.

Het gehele Juventus trainingspak 2020-2021 is uitgerust met de AeroReady technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil jij net als Ronaldo, De Ligt, Ramsey, Chiellini, Bonucci, Dybala en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik dan op de buttons om deze te kopen!