Juventus trainingsbroek 2022 - Groen

Koop hier de officiële adidas Juventus trainingsbroek 2022 voor volwassenen en kinderen. Deze broek kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is de broek die de club draagt tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2022, dus van januari tot mei 2022. 

De adidas Juventus trainingsbroek 2022 is geheel groen met lichtgroene accenten en bevat twee zaken. De zijkanten van de broek bevatten drie strepen van adidas in het lichtgroen. De broek is geïnspireerd door het adidas TIRO 21 template. De bovenkant van de broek bevat een tailleband met trekkoord. Hiermee kan je de pasvorm aanpassen. Bovendien is de broek uitgerust met enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek valt strak om de benen. Op de trainingsbroek van JUVE staan de logo's van de club en adidas in het wit. Deze trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de AeroReady technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer kenmerken van de trainingsbroek:

  • Slim fit: sluit nauw rond je lichaam
  • Dubbelgebreid, 100% polyester
  • Ritszakken in de zijnaden; Elastische taille met trekkoord; Inzetstukken van mesh in de pijpen; Geribbelde inzetstukken bij de kuiten
  • Enkelritsen; AeroReady-ventilatie; Juventus-embleem
  • Deze broek is gemaakt met gerecycled polyester om grondstoffen te sparen en uitstoot te verminderen

Wil jij net als de spelers van Juventus deze groene adidas Juventus trainingsbroek 2022 bestellen? Klik dan op de buttons om deze te kopen!