Koop hier de officiële adidas Juventus trainingsbroek 2020-2021 voor volwassenen en kinderen in het zwart/grijs. Deze broek kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is de broek die de club draagt tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2021-2022. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Juventus trainingspak 2021-2022.

De adidas Juventus trainingsbroek 2022-2023 is zwart en heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten een vlak met daarin geometrische vormen, geïnspireerd door het design van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale lijn. De zijkanten van de broek bevatten drie strepen van adidas in het goud. De bovenkant van de broek bevat een tailleband met trekkoord. Hiermee kan je de pasvorm aanpassen. Bovendien is de broek uitgerust met enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek valt strak om de benen. Op de trainingsbroek van JUVE staan de logo's van de club en adidas in het goud. Deze trainingsbroek bevat bovendien twee zakken met een rits om spullen in op te bergen. Deze trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de AeroReady technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer kenmerken van de trainingsbroek:

  • Nauwsluitend mid-rise model
  • Elastische taille met trekkoord
  • Piqué, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Ritszakken in de zijnaden
  • Enkelritsen
  • Opgestreken Juventus-embleem

Wil jij net als de spelers van Juventus de officiële adidas Juventus trainingsbroek 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons om deze te bestellen! 

Koop deze producten