Juventus warming-up shirt voor kinderen

Koop hier het officiële Juventus pre match top voor 2018-2019 voor kinderen. Dit shirt kan je bestellen voor kinderen van 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.

Dit is het shirt dat de club draagt tijdens de  warming-up voorafgaande aan de Serie A, Champions League en Coppa Italia thuiswedstrijden gedurende dit seizoen. Het inloopshirt wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen aan de zijkanten van het shirt. Hier bevinden zich namelijk drie diagonale banen met zwarte en witte strepen. Deze vormen zijn zwart/wit en geïnspireerd door shirts van adidas uit de jaren '90. Het shirt bevat een ronde hals en de drie strepen van adidas op de schouders zijn wit.  Op de borst staan de logo's van Adidas en de club. Wil jij net als Ronaldo, Can, Cuadrado, Mandzukic, Khedira, Marchisio, Dybala en nog meer sterren schitteren in dit Juve training shirt? Klik dan op de buttons om deze te kopen!

De trainingsshirts van Juventus zijn gemaakt van polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.