Juventus voetbalshirt kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwste Juventus shirt voor kinderen en in verschillende kindermaten. Dit shirt of tenue kan je zowel kopen voor baby's, peuters, als kleuters en de wat oudere jeugd. Dit tenue voor kinderen is beschikbaar voor kinderen van 0,1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 13 en 14 jaar. Dit tenue kan je kopen in maten 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en S.

Het shirt van Juve heeft dit seizoen een iconisch half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de ander kant van het voetbalshirt is zwart. Beide delen worden gescheiden door een flitsende roze lijn. De roze accenten zijn een verwijzing naar de tenues die Juventus in haar beginjaren droeg. De mouwen zijn constrasterend. De linkermouw van het voetbalshirt is wit en de andere mouw is zwart. De adidas strepen over de rechterschouder zijn zwart en die op de andere schouder zijn wit. Bovendien is het tenue uitgerust met een zwarte, ronde hals.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP in een zwart vlak. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je het Juventus shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of laten voorzien van de bedrukking van sterren als Ronaldo, Moise Kean, Chiellini, Mandzukic, Can, Costa, Dybala of andere sterren? Dan is dat mogelijk in de deze shops. Klik op de buttons om dit shirt exclusief te kopen!