Juventus authentic HEAT.RDY voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het Juventus thuisshirt 2021-2022. Het authentic Ht.Ready voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HT.RDY technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 100 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Het Juventus thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan het Allianz Stadium. Dit seizoen speelt Juventus namelijk al tien jaar in het stadion. Het tenue heeft dan ook het traditionele design. Het Juventus thuisshirt 2021-2022 wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen. In de zwarte banen zijn vijfhoeken en cirkels verwerkt. In de vijfhoeken prijkt een ster, welke verwijzen naar de tegels van de Wall of Fame bij het stadion van de club. Verder bevat het Juventus voetbalshirt dit seizoen een zogenaamde adidas EQT collar in het zwart/wit. Dit is een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. Op de schouders bevindt zich een wit vlak met daarin zwarte adidas strepen. De band aan de onderkant van de mouwen is wit met een zwarte lijn.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP. Onder het logo van JEEP staat het logo van 4XE. Dit is de hybride technologie van JEEP. De binnenkant van de hals bevat ook nog een verwijzing naar het 10 jarig jubileum van het stadion. Hier staat de tekst: 10 YEARS AT HOME. De Juventus voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je het Juventus shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of laten voorzien van de bedrukking van sterren als Ronaldo, Dybala, Chiesa, Cuadrado, Morata, McKennie, de Ligt, Demiral, Melo, Chiellini, Rabiot, Ramsey, Bernardeschi, Bonucci of andere sterren? Dan is dat mogelijk in de shops. Of laat dit shirt bedrukken met de Champions League, Coppa Italia, Scudetto of Serie A badge. Hier kan je het nieuwe Juventus voetbalshirt alleen voor volwassenen kopen.