Juventus authentic Climachill voetbalshirt 2020-2021

Koop hier de authentic versie van het Juventus thuisshirt 2020-2021. Het authentic Ht.Ready voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HT.RDY technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 100 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Het Juventus thuisshirt 2020-2021 heeft dit jaar weer de iconische banen. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de zwarte, brushed, verticale banen. Het lijkt er namelijk op alsof deze banen met een penseelstreek op het tenue zijn aangebracht. Hiermee is het voetbalshirt van Juventus dit jaar een eerbetoon aan de creativiteit en kunst van het voetbal. Adidas heeft dit jaar ook een golden touch aan het tenue toegevoegd en de gouden details zijn natuurlijk een verwijzing naar de indrukwekkende prijzenkast van I Bianconeri. Alle logo's op het tenue zij goud en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP. Daarnaast is het Juventus voetbalshirt dit seizoen uitgerust met een v-hals. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je het Juventus shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of laten voorzien van de bedrukking van sterren als Ronaldo, Moise Kean, Chiellini,, Mandzukic, Can, Costa, Dybala of andere sterren? Dan is dat mogelijk in de shops. Of laat dit shirt bedrukken met de Champions League, Coppa Italia, Scudetto of Serie A badge. Hier kan je het nieuwe Juventus voetbalshirt alleen voor volwassenen kopen.