Juventus authentic Climachill voetbalshirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe Juventus authentic shirt voor 2019-2020. Het authentic adizero voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de Climachill technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 100 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Het shirt van Juve heeft dit seizoen een iconisch half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de ander kant van het voetbalshirt is zwart. Beide delen worden gescheiden door een flitsende roze lijn. De roze accenten zijn een verwijzing naar de tenues die Juventus in haar beginjaren droeg. De mouwen zijn contrasterend. De linkermouw van het voetbalshirt is wit en de andere mouw is zwart. De adidas strepen over de rechterschouder zijn zwart en die op de andere schouder zijn wit. Bovendien is het tenue uitgerust met een zwarte, ronde hals.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP in een zwart vlak. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je het Juventus shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of laten voorzien van de bedrukking van sterren als Ronaldo, Moise Kean, Chiellini,, Mandzukic, Can, Costa, Dybala of andere sterren? Dan is dat mogelijk in de shops. Of laat dit shirt bedrukken met de Champions League, Coppa Italia, Scudetto of Serie A badge. Hier kan je het nieuwe Juventus voetbalshirt alleen voor volwassenen kopen.