Juventus thuis shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe Juventus thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit Juventus voetbalshirt kan je kopen in maat 128, 140, 152, 164 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het Adidas shirt waarin Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021 in het Allianz Stadium in Turijn.

Het Juventus thuisshirt 2020-2021 heeft dit jaar weer de iconische banen. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de zwarte, brushed, verticale banen. Het lijkt er namelijk op alsof deze banen met een penseelstreek op het tenue zijn aangebracht. Hiermee is het voetbalshirt van Juventus dit jaar een eerbetoon aan de creativiteit en kunst van het voetbal. Adidas heeft dit jaar ook een golden touch aan het tenue toegevoegd en de gouden details zijn natuurlijk een verwijzing naar de indrukwekkende prijzenkast van I Bianconeri. Alle logo's op het tenue zij goud en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP. Daarnaast is het Juventus voetbalshirt dit seizoen uitgerust met een v-hals. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit Juventus shirt voor kinderen en volwassenen te kopen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Juventus laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Juventus bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. In deze tenues schitteren spelers als Dybala, De Ligt, Ronaldo, Bonucci, Cuadrado, Ramsey, Pjanic, Chiellini en andere spelers.