Juventus shirt en tenue peuters en kleuters 2019-2020

Koop hier het nieuwste Juventus tenue voor peuters en kleuters. Dit tenue kan je kopen voor kinderen van 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar en 5 jaar. Dit tenuetje is namelijk beschikbaar in de maten 98, 104, 110, 116, 122 en 128. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt en voetbalbroekje voor peuters en kleuters. Dit is het tenuetje waarin Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden speelt gedurende 2019-2020 in het Allianz Stadium.

Het shirt van Juve heeft dit seizoen een iconisch half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de ander kant van het voetbalshirt is zwart. Beide delen worden gescheiden door een flitsende roze lijn. De roze accenten zijn een verwijzing naar de tenues die Juventus in haar beginjaren droeg. De mouwen zijn contrasterend. De linkermouw van het voetbalshirt is wit en de andere mouw is zwart. De adidas strepen over de rechterschouder zijn zwart en die op de andere schouder zijn wit. Bovendien is het tenue uitgerust met een zwarte, ronde hals.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP in een zwart vlak. Het voetbalbroekje van dit tenue voor peuters en kleuters is geheel zwart met aan de zijkanten witte adidas strepen. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit tenuetje exclusief voor peuters en kleuters te kopen. Check ook het Juventus shirt in andere kindermaten.