Juventus shirt en tenue peuters en kleuters 2021-2022

Koop hier het nieuwste Juventus tenue voor peuters en kleuters. Dit tenue kan je kopen voor kinderen van 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar en 5 jaar. Dit tenuetje is namelijk beschikbaar in de maten 98, 104, 110, 116, 122 en 128. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt en voetbalbroekje voor peuters en kleuters. Dit is het tenuetje waarin Juventus de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden speelt gedurende 2021-2022 in het Allianz Stadium.

Het Juventus thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan het Allianz Stadium. Dit seizoen speelt Juventus namelijk al tien jaar in het stadion. Het tenue heeft dan ook het traditionele design. Het Juventus thuisshirt 2021-2022 wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen. In de zwarte banen zijn vijfhoeken en cirkels verwerkt. In de vijfhoeken prijkt een ster, welke verwijzen naar de tegels van de Wall of Fame bij het stadion van de club. Verder bevat het Juventus voetbalshirt dit seizoen een zogenaamde adidas EQT collar in het zwart/wit. Dit is een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. Op de schouders bevindt zich een wit vlak met daarin zwarte adidas strepen. De band aan de onderkant van de mouwen is wit met een zwarte lijn.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP. Onder het logo van JEEP staat het logo van 4XE. Dit is de hybride technologie van JEEP. Daarnaast is het Juventus voetbalshirt dit seizoen uitgerust met een v-hals. Het voetbalbroekje van dit tenue voor peuters en kleuters is geheel wit met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit tenuetje exclusief voor peuters en kleuters te kopen. Check ook het Juventus shirt in andere kindermaten.