Juventus presentatiepak voor kinderen 2021-2022

Koop hier het officiële witte adidas Juventus trainingspak 2021-2022 voor kinderen. Dit Juventus trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het trainingspak is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit is het trainingspak die de club draagt in de voorbereiding op de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2021-2022. In dit trainingspak staan de spelers van Juventus de pers te woord of inspecteren zij het veld. Bovendien wordt dit trainingspak gedragen tijdens het verblijf in het hotel of tijdens het reizen naar de wedstrijden. Het pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek.

Het Juventus presentatie trainingsjack is dit jaar geheel wit met grijze details. Het logo van de club en adidas op de borst zijn zwart. De drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn twee tinten grijs. Op het midden van de mouwen worden de strepen afgebroken. Dit is kenmerkend voor het TIRO 21 template van adidas. De hals betreft een hoge hals met een capuchon. Verder is het Juventus trainingsjack uitgerust met raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken. De broek van het nieuwe Juventus presentatiepak is zwart en bevat twee zaken. Bovendien is de broek uitgerust met enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek valt strak om de benen. De zijkanten van de broek bevatten ook het logo van de club en adidas in het wit en verder is de bovenkant uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De zijkanten van de trainingsbroek zijn ook weer voorzien van grijze adidas strepen. Dit adidas Juventus presentatiepak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de  de AeroReady technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Wil jij net als Ronaldo, De Ligt, Chiellini,  Chiesa, Dybala en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik dan op de buttons om deze te kopen!