Juventus keepersshirt kinderen 2020-2021

Merk: Adidas
SKU: FS8389
Waardering:
Aantal stemmen: 2

Koop hier het Juventus keepersshirt 2020-2021 voor kinderen. Dit keepersshirt kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het keeperstenue is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.  In dit keepersshirt spelen de keepers van JUVE de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden voor Juventus gedurende 2020-2021. in het Allianz Stadium.

Het Juventus keeperstenue is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van de vlag van Turijn. Bovendien bevat het keeperstenue de kenmerken van het adiPRO 20 template. Het keepersshirt is geel met aan de zijkanten een blauwe taping. Deze kleur komt ook terug in de v-hals. In de band en de v-hals is een camouflage print verwerkt. De logo's van adidas en de club staan op de borst en het logo van JEEP versiert het midden van het shirt. Het logo van Juventus op de linker borst bevat het nieuwe Juventus logo. Boven dit logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Serie A kampioenschappen (36).  Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroRady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dit shirt wordt ook door de andere keepers van Juventus gedragen zoals Szczesny, Buffon, Pinsoglio en andere keepers. Klik op de buttons om dit keepersshirt exclusief voor kinderen en volwassenen te kopen. Inclusief de mogelijkheid dit shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de keepers. Klik op de button om het shirt te kopen.