Juventus keepersshirt 2021-2022 - Groen

Koop hier het adidas Juventus keepersshirt 2021-2022 voor volwassen en kinderen. Dit keepersshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit keepersshirt spelen de keepers van JUVE de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden voor Juventus gedurende 2021-2022 in het Allianz Stadium.

Het Juventus keeperstenue heeft dit jaar het adidas CONDIVO GK template. Het voetbalshirt is geheel groen en wordt gekenmerkt door de all-over print van golven en geometrische vormen. Verder is het tenue uitgerust met lichtgroene accenten. De zijkanten van het tenue bevatten lichtgroene meshpanelen en ook de achterkant van de v-hals is lichtgroen. Op de schouders staan in het wit de trademark strepen van adidas. De logo's van adidas en de club staan op de borst en het logo van JEEP versiert het midden van het shirt. Onder het logo van JEEP prijkt het logo van 4XE, de hybride technologie van JEEP. Boven het Juventus logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Serie A kampioenschappen (36).  Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dit shirt wordt ook door de andere keepers van Juventus gedragen zoals Szczesny, Buffon, Pinsoglio en andere keepers. Klik op de buttons om dit keepersshirt exclusief voor kinderen en volwassenen te kopen. Inclusief de mogelijkheid dit shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de keepers. Klik op de button om het shirt te kopen.