Juventus keepersshirt 2019-2020 - Zwart

Koop hier het keepersshirt Juventus voor 2019-2020 voor volwassen en kinderen. Dit keepersshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit keepersshirt spelen de keepers van JUVE de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden voor Juventus gedurende dit seizoen in het Allianz Stadium.

Het keeper shirt wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over camouflage print in het zwart/grijs. Verder is het keeperstenue uitgerust met een ronde hals en prijken de drie adidas strepen op de zijkanten van het tenue in wit. De logo's van adidas en de club staan op de borst en het logo van JEEP versiert het midden van het shirt. Het logo van Juventus op de linker borst bevat het nieuwe Juventus logo. Boven dit logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Serie A kampioenschappen (35).  Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dit shirt wordt ook door de andere keepers van Juventus gedragen zoals Szczesny, Perin, Pinsoglio en andere keepers. Klik op de buttons om dit keepersshirt exclusief voor kinderen en volwassenen te kopen. Inclusief de mogelijkheid dit shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de keepers. Klik op de button om het shirt te kopen.