Juventus 3e shirt 2021-2022 - Blauw/Wit/Geel

Koop hier het nieuwe adidas Juventus 3e voetbalshirt 2021-2022 of alternatieve uitshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit Juventus voetbalshirt kan je kopen in maat 128, 140, 152, 164 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het Adidas shirt waarin Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League speelt uitwedstrijden gedurende 2021-2022. 

Het Juventus 3e voetbalshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de stad Turijn en de aan de iconische uitshirts van de jaren '90. De kleuren van de stad Turijn zijn blauw en geel en deze kleuren voeren dan ook de boventoon op het Juventus 3e shirt. Het tneue bevat een design van retro blokken. Het voetbalshirt is overwegend geel en bevat op de borst een diagonaal blauw blok met daarnaast een wit blok. Over het midden van de borst loopt een horizontaal blauw blok, waarin het logo van JEEP verwerkt is. DAaronder bevindt zich een witte chevron en de onderkant van het tenue bevat een blauwe en witte v-baan. De adidas EQT hals is ook blauw. Dit betreft een combinatie van een v-hals en opstaande kraag. Ook de adidas strepen op de mouwen en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. Op de rechterborst prijkt het adiads logo in het wit/geel en de linkerborst bevat het clublogo in het blauw.  Deze Juventus tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue heeft een normale pasvorm. 

Klik op de buttons om dit shirt voor kinderen en volwassenen te kopen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Juventus laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de officiële Serie A badge of Champions League badges. Hiervoor wordt de officiële Juventus bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. In deze tenues schitteren spelers als Ronaldo, Locatelli, Dybala, Chiesa, Jorge, Morata, de Ligt, Bonucci, Ramsey, Cuadrado, Chiellini en andere spelers  en andere spelers.