Juventus 3e shirt 2020-2021 - Oranje/Zwart

Koop hier het nieuwe Juventus 3e shirt of alternatieve uitshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit Juventus voetbalshirt kan je kopen in maat 128, 140, 152, 164 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het Adidas shirt waarin Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League speelt uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Juventus 3e shirt is dit seizoen geïnspireerd door de kunst en staat symbool voor de innovativiteit en het vooruitstreven denken van de club. Het tenue is dan ook voor het eerst in de geschiedenis oranje en bevat een camouflage achtige print in het zwart. Deze print loopt ook door over de mouwen. Verder zijn ook de clubkleuren van ''I Bianconeri'' verwerkt in het tenue. De logo's van Juventus en de club op de borst zijn wit. Ook de drie sterren boven het logo van de club zijn wit. deze verwijzen naar de 36 Serie A kampioenschappen van de club. Op het midden van het tenue prijkt sponsor JEEP in de clubkleuren. Verder bevat het tenue zwarte adidas strepen op de schouders en zijn ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zwart. Deze Juventus tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit shirt voor kinderen en volwassenen te kopen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Juventus laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Juventus bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. In deze tenues schitteren spelers als de Ligt, Ronaldo, Dybala, Chiellini, Bernardeschi, Costa, Rabiot, Demiral, Ramsey  en andere spelers.