Juventus 3e shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwe Juventus 3e shirt of alternatieve uitshirt voor 2018-2019 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in maat 128, 140, 152, 164 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het Adidas shirt waarin Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League speelt uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Het 3e shirt van JUVE is dit seizoen ontwikkeld door adidas en Parley. Het shirt is namelijk gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan.

Het shirt is geheel grijs en bevat dunne, verticale banen met een gradient design van dunne puntjes. Daarnaast is het tenue uitgerust met een v-hals en bevinden zich op de borst fel gele logo's van de club en adidas. Hoofdsponsor JEEP staat op het midden van het shirt en de zijkanten van het tenue bevatten fel gele adidas strepen. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 33 kampioenschappen van de Italiaanse club. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit shirt voor kinderen en volwassenen te kopen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Juventus laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Juventus bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. In deze tenues schitteren spelers als Dybala, Mandzukic, Ronaldo, Can, Khedira, Cuadrado, Pjanic, Chiellini en andere spelers.