Italië warming-up shirt 2020-2021 - Groen

Koop hier het groene Italië warming-up shirt van PUMA volwassenen voor 2020-2021. Dit trainingsshirt kan je bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingsshirt wordt door de sterren van La Squadra Azzurra gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende 2020-2021. 

Het nieuwste Italië warming-up shirt, inloopshirt of pré match top is geheel groen en bevat een ronde hals. De body van het shirt bevat een all-over print van geometrische vormen. Deze print is geïnspireerd door de Renaissance. Op de borst van dit shirt prijken de logo's van de voetbalbond en Puma. Boven het logo van de FIGC prijken vier gouden sterren. Deze verwijzen naar de gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006. De achterkant van het shirt is geheel groen. Wil jij net als Sensi, Chiellini, Luiz Frello, Bonucci, Donnarumma, Immobile, Grifo, Verratti, Insigne of andere sterren van het nationale elftal van Italië in dit shirt je trots uiten? Check dan in de shops waar je dit witte shirt exclusief kunt kopen!

De Italië trainingskleding is ook dit jaar uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!