Italië uitshirt 2021-2022

Bestel hier het Puma Italië uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Italiaanse voetbalelftal een aantal uitwedstrijden in deze periode. Dit voetbalshirt wordt onder andere gedragen tijdens het EK van 2021 en tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Italië uitshirt 2021-2022 staat geheel in het teken van nationale trots. Voor de lancering is het motto: ''Only See Great'' gebruikt. Dit is een nieuwe campagne die Puma gebruikt om alle sporters en teams te inspireren groots te denken. Het Italië uitshirt heeft dit jaar een vrij minimalistisch design en is bovendien geïnspireerd door de mode. Het voetbalshirt is wit en wordt met name gekenmerkt door de horizontale baan over de borst. Deze baan heeft de kleuren van de Italiaanse vlag. De rechterkant is groen en de andere kant is rood. De lijn wordt onderbroken door de naam van het land: ITALIA. De logo's van de Italiaanse voetbalbond en Puma staan niet meer strikt op de linker- en rechterborst, maar zijn meer naar het midden van de borst geplaatst. Beide logo's worden gescheiden door een verticale lijn. Boven het embleem van de bond staan vier sterren, welke verwijzen naar de vier gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006. Daarnaast is het tenue uitgerust met navy blauwe details. De schouders bevatten een verticale lijn en ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. De logo's van Puma staan ook op de mouwen. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Insigne, Chiellini, Sensi, Frello, Bonucci, Immobile, Verratti, Grifo, Barella en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!