Italië uitshirt 2020-2021 - Wit

Bestel hier het Italië uitshirt voor 2020-2021. In dit voetbalshirt speelt het Italiaanse voetbalelftal een aantal uitwedstrijden in deze periode. Dit shirt wordt onder andere gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en tijdens Euro 2020. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Italië uitshirt is zoals altijd overwegend wit en wordt verder gekenmerkt door een all-over print. Deze print van geometrische vormen betreft een print geïnspireerd door de Renaissance en staat symbool voor het rijke verleden en de toekomst van La Squadra Azzurra. Deze print is in v-banen op het tenue aangeracht, Daarnaast bevat het tenue azuurblauwe details. De achterkant van de ronde hals bevat een donkerblauwe band en ook het Puma logo is donkerblauw. De achterkant van de hals is bovendien uitgerust met de Italiaanse driekleur en de naam van het land in het goud: ITALIA. In de biesjes is de Italiaanse driekleur middels drie kleine strepen verwerkt. De logo's van de FIGC en Puma staan op de borst. Boven het embleem van de bond staan vier sterren, welke verwijzen naar de vier gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006. De logo's van Puma staan ook op de mouwen.Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Insigne, Chiellini, Sensi, Frello, Bonucci, Immobile, Verratti, Grifo, Barella en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!