Italië zip training sweater 2020-2021 - kinderen

Koop hier de nieuwste Italië Puma training sweater voor kinderen en volwassenen in het navy blauw. Deze training top dragen de spelers van het Italiaanse elftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Deze training sweater of drill top kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

De Italië training top is dit jaar geheel groen met blauwe details. De groene tint is een verwijzing naar de kleur van het voetbalshirt dat het Italiaanse elftal droeg tijdens de oefeninterland tegen Argentinië op 5 december 1954. Daarnaast is de trui uitgerust met navy blauwe details. Dit is een verwijzing naar de kleur van het thuisshirt van het Italiaanse elftal. Deze kleur komt terug in de taping over de schouders en een vlak ter hoogte van de ellebogen. Bovendien bevatten de mouwen een all-over print, geïnspireerd door de Renaissance. Verder bevat de training top zogenaamde raglanmouwen, waardoor de top strak om het lichaam valt en de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de training top nog strakker om het lichaam en hebben de mouwen dit fit van een handschoen. Op de borst prijken de logo's van de Italiaanse voetbalbond en Puma en het logo van Puma komt ook weer terug op de mouwen. 

De Italië trainingskleding is ook dit seizoen uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om de top direct te bestellen!