Italië thuisshirt 2020-2021

Bestel hier het Italië EK 2020 voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het Italiaanse voetbalelftal de thuiswedstrijden gedurende de periode 2020-2021. Dit  voetbalshirt wordt onder andere gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en tijdens Euro 2020. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het EK 2020 voetbalshirt van het Italiaanse elftal is zoals altijd overwegend blauw en wordt verder gekenmerkt door een all-over print. Deze print van geometrische vormen betreft een print geïnspireerd door de Renaissance en staat symbool voor het rijke verleden en de toekomst van La Squadra Azzurra. In het patroon bevindt zich ook een bloemenmotief, welke een verwijzing is naar de de schoonheid die Italië voortbracht om de wereld te inspireren met een onvoorspelbare creativiteit. Daarnaast bevat het thuistenue van het Italiaanse voetbalelftal donkerblauwe details. De gevouwen kraag van het Italië thuisshirt is marine blauw en ook de biesjes van de mouwen hebben deze tint blauw. In de biesjes is de Italiaanse driekleur middels drie kleine strepen verwerkt. Dit design komt ook weer terug aan de achterkant van de hals, waar ook de naam van het land staat (ITALIA). Het tenue is verder uitgerust met gouden details. De logo's van de FIGC en Puma op de borst zijn goud. De logo's van Puma staan ook op de mouwen. Verder bevat het tenue dit seizoen een v-hals. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Insigne, Chiellini, Sensi, Frello, Bonucci, Immobile, Verratti, Grifo, Barella en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!