Italië keepersshirt 2020-2021- Beige

Koop hier het nieuwste Italië keepersshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. In dit shirt werken de keepers van het Italiaanse voetbalelftal de wedstrijden af tijdens het  de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en de Euro 2020 wedstrijden.  Bovendien wordt dit tenue door de keepers van Italië gedragen in de Nations League wedstrijden. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen.

Het Italië keeperstenue 2020-2021 heeft dit jaar een all-over print, welke is geïnspireerd door de architectuur en de kunst van de Renaissance. In de print is onder ander een geometrisch patroon verwerkt, alsook een bloemenmotief, welke een eerbetoon zijn aan de creativiteit en en schoonheid, waarmee de Italianen in deze periode de wereld inspireerde. Verder bevat het keeperstenue van La Squadra Azzurra een ronde hals.  De rechter borst en de mouwen bevatten het Puma logo en de linker borst bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond, inclusief vier sterren, die verwijzen naar de gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982 en 2006. De Italiaanse vlag kom terug in de bies en aan de achterkant van het shirt. Verder is het keeperstenue uitgerust met een ronde hals. Dit tenue is uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling.

Wil je net als Donnarumma, Meret, Sirigu, Perin of andere keepers  in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons om het keeperstenue te kopen! Uiteraard kan je je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de originele Italië bedrukking gebruikt!