Italië authentic ACTV 3e voetbalshirt 2020-2021

Merk: Puma
SKU: 756436-03
Waardering:
Aantal stemmen: 2

Koop hier het nieuwste Italië authentic 3e voetbalshirt. Het authentic ACTV voetbalshirt is het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden van het nationale elftal. De authentic tenues zijn uitgerust met de ACTV technology en vallen strak om het lichaam. Het authentic shirt kan je alleen bestellen in de maten S, M, L, Xl en XXL.  In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Italië de Euro 2020 uitwedstrijden en overige interlands gedurende 2019-2021. 

De kleur van dit tenue van het Italiaanse elftal is geïnspireerd door het tenue dat het Italiaanse elftal droeg tijdens de interland tegen Argentinië op 5 december 1954 in het Stadio Olimpico in Rome. Deze wedstrijd won Italië met 2-0. Het voetbalshirt is groen en wordt verder gekenmerkt door een all-over print. Deze print van geometrische vormen betreft een print geïnspireerd door de Renaissance en staat symbool voor het rijke verleden en de toekomst van La Squadra Azzurra. Daarnaast bevat het tenue azuurblauwe details. De v-hals en gevouwen kraag zijn blauw en ook de biesjes van de mouwen hebben deze tint blauw. In de biesjes is de Italiaanse driekleur middels drie kleine strepen verwerkt. Dit design komt ook weer terug aan de achterkant van de hals, waar ook de naam van het land staat (ITALIA). Het tenue is verder uitgerust met gouden details. De logo's van de FIGC en Puma op de borst zijn goud. De logo's van Puma staan ook op de mouwen. De drie sterren boven het logo van de voetbalbond verwijzen naar de gewonnen WK's van 1934, 1954 en 1982 en 2006. 

De authentic Italië tenues zijn uitgerust met het USP DRY systeem, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.Daarnaast zijn de authentic voetbalshirts van Italië uitgerust met de ACTV technologie. Deze technologie zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de PWR ACTV technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts vallen getailleerd. Wij adviseren daarom een maat groter te kopen dan normaliter het geval is.