Italië 3e voetbalshirt 2020-21 - Groen

Bestel hier het Italië 3e voetbalshirt voor 2020-2021. In dit voetbalshirt speelt het Italiaanse voetbalelftal een aantal uitwedstrijden in deze periode. Dit shirt wordt onder andere gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en tijdens Euro 2020. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

De kleur van dit tenue van het Italiaanse elftal is geïnspireerd door het tenue dat het Italiaanse elftal droeg tijdens de interland tegen Argentinië op 5 december 1954 in het Stadio Olimpico in Rome. Deze wedstrijd won Italië met 2-0. Het voetbalshirt is groen en wordt verder gekenmerkt door een all-over print. Deze print van geometrische vormen betreft een print geïnspireerd door de Renaissance en staat symbool voor het rijke verleden en de toekomst van La Squadra Azzurra. Daarnaast bevat het tenue azuurblauwe details. De v-hals en gevouwen kraag zijn blauw en ook de biesjes van de mouwen hebben deze tint blauw. In de biesjes is de Italiaanse driekleur middels drie kleine strepen verwerkt. Dit design komt ook weer terug aan de achterkant van de hals, waar ook de naam van het land staat (ITALIA). Het tenue is verder uitgerust met gouden details. De logo's van de FIGC en Puma op de borst zijn goud. De logo's van Puma staan ook op de mouwen.Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Insigne, Chiellini, Sensi, Frello, Bonucci, Immobile, Verratti, Grifo, Barella en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!