SKU: CD4239-101

Koop hier het nieuwste Inter Milan uitshirt voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Inter Milan uitshirt is dit jaar geïnspireerd door de Italiaanse mode in de jaren '80 en met name door het postmodernisme, waardoor men anders naar mode en kunst ging kijken. Het voetbalshirt van Inter Milan is wit en bevat een design van horizontale blauwe en zwarte verticale banen. Deze kleuren zijn natuurlijk geïnspireerd door de clubkleuren van Inter. Deze kleuren komen ook terug in de v-hals van het tenue. De rechterkant van de v-hals is zwart en de andere kant is blauw. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club in een postmodernistisch lettertype. De re rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het Internazionale logo, inclusief de gouden ster. Deze ster verwijst naar de Serie A kampioenschappen. Op het midden van het uittenue van Internazionale staat Pirelli en de achterkant bevat het logo van subsponsor Driver. Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als Eriksen, De Vrij, Lukaku, Alexis, Esposito, Sensi en nog meer spelers. 

De Inter Milan shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.    op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of volwassenen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen! 

 

Koop deze producten