Inter Milan uit shirt 2017-2018

Koop hier het nieuwste Inter Milan uitshirt voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende 2017-2018.

Het uitshirt van Inter Milan is dit jaar overwegend wit met flitsende blauwe mouwen. Het uitshirt bevat verder een ronde hals met aan de achterkant een blauwe strip. Een blauwe strip komt ook weer terug aan de zijkanten van eht voetbalshirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Pirelli versiert het midden van het Inter Milan shirt en op de achterkant van het voetbalshirt prijkt subsponsor DRIVER. De binnenkant van de hals is uitgerust met  de bijnaam van de club: NERAZZURRI. Wil jij net als sterren als Icardi, Martins, Banega, Nagatomo, J. Mario, Gagliardini, Perisic, Gabriël en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of volwassenen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen! 

De Inter Milan tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.