Inter Milan Champions League trainingsshirt 2019/2020 - kinderen

Koop hier het nieuwe, donker blauwe Milan Nike trainingsshirt voor kinderen. Dit shirt is beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  Dit shirt kan je namelijk alleen kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Dit training shirt dragen de spelers tijdens de trainingen voorafgaande aan de Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. 

Het trainingsshirt van Internazionale is geheel donker grijs met een gele strip in de hals. Ook de logo's op het trainingsshirt zijn geel. Deze gele kleur is een verwijzing naar de kleur van het logo van hoofdsponsor Pirelli. Verder is het tenue uitgerust met Vapor hals.  Dit is een combinatie van een diagonale en rechte hals. De mouwen van het trainingsshirt bevatten een flitsende print van diagonale en zigzagstrepen. Op de borst van het shirt staan de logo's van de club en Nike. De achterzoom van het shirt is wat langer en dit biedt een optimale bescherming. 

De Inter Milan trainingskleding van Nike is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als Lukaku, Sensi, Alexis Sanchez, Barella, Lazaro, Martinez, Godin, Esposito, Agourné schitteren in dit inloopshirt? Klik dan op de buttons!