SKU: CV7900-414

Bestel hier direct en snel het Nike Inter Milan thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit Inter Milan voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan gedurende 2021-2022. 

Het Inter Milan thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het Inter Milan uitshirt van het seizoen 1990-1991. Dit betreft het witte tenue met een print van de iconische slang uit het oude clublogo: Il Biscione. Het Inter Milan thuisshirt heeft twee tinten blauw, verdeeld in verticale banen. Deze banen bevatten een gepixelde print, welke de huid van een slang symboliseren. Het tenue is bovendien uitgerust met zwarte details. De toelopende v-hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de zijkanten van het tenue. Op de rechterborst van het tenue prijkt de swoosh van Nike in het goud en het nieuwe clublogo op de linkerborst is ook een combinatie van goud en zwart. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club in het goud: INTER MILANO. Op de achterzijde van het tenue prijkt het logo van sponsor LENOVO. 

De Inter Milan tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.  Wil jij net als sterren als Lukaku, Martinez, Sanchez, Barella, Calhanoglu, Vidal, Bastoni, Perisic, Darmian, De Vrij, Sensi, Brozovic, Skriniar en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of volwassenen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt.

 

Koop deze producten