Merk: SKU: DD9093-100

Bestel hier direct en snel het special edition Inter Milan 4e voetbalshirt 2021 van Nike voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt kun je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft een speciaal mash up voetbalshirt ter ere van het nieuwe Inter Milan logo en de nieuwe merkidentiteit van de Italiaanse voetbalclub. 

Het Inter Milan 4e voetbalshirt 2021 is een moderne interpretatie van het de verticale banen op het Inter Milan thuisshirt. De esthetiek van het Inter Milan 4e voetbalshirt is daarnaast geïnspireerd door de visionaire houding van één van de oprichters van de club, de futuristische kunstenaar Giorgio Muggiani. Het tenue bevat dan ook een all-over print van geometrische vormen en opvallende details. Het tenue is een combinatie van wit, geel, blauw en zwart. De rechter bovenkant van het voetbalshirt van het tenue bevat een geel vlak met daarin een futuristische print. Hier bevindt zich ook een vlak van verticale blauwe en zwarte banen, verwijzend naar het design van het Inter Milan thuisshirt. Dit zijn ook de kleuren van de rechtermouw. Deze is blauw met zwarte banen. De clubkleuren van Inter komen ook terug in de V-hals. De rechter onderkant van het voetbalshirt is wit met een blauwe cirkel en een gele lijn en dit verwijst naar het nieuwe logo van de club. De andere kant bevat een brede, zwarte, verticale band, waarin verticaal het logo van sponsor Pirelli is verwerkt. Op de linkerborst prijkt het nieuwe Inter Milan logo in het geel/zwart. De linkermouw is geel en bevat aan de onderkant een zwarte en blauwe band. Ook de achterkant van het voetbalshirt bevat verschillende geometrische vormen in het blauw, zwart en geel.

De Inter Milan shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.   Wil jij net als sterren als Lukaku, Alexis Sanchez, Eriksen, Hakimi, Martinez, Vidal, Barella, Sensi, Perisic en andere spelers  schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen!  Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen! 

 

Koop deze producten