SKU: DN2707-715

Koop hier de authentic versie van het Nike Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit Inter Milan voetbalshirt is het voetbalshirt dat ook echt door de spelers van Internazionale gedragen wordt tijdens de uitwedstrijden en is uitgerust met de Nike Dri FIT ADV technologie. waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het voetbalshirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 is overwegend geel en bevat ook de clubkleuren van Inter Milan. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten namelijk een blauwe en zwarte lijn. Het voetbalshirt heeft verder alle kenmerken van het Nike template. Onder de hals bevindt zich een ronding. Alle logo's op het voetbalshirt zijn zwart. Het Inter Milan logo betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/geel. Boven het logo staat een zwarte ster, welke verwijst naar de 19 Serie A kampioenschappen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Digitalbits en op de achterzijde staat het logo van subsponsor LENOVO. De binnenkant van de hals bevat een print van de bovenkant van het stadion van de club (Giuseppe Meazza). Daarin zijn de naam van het club (INTER MILANO) en het oprichtingsjaar (1908) verwerkt. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

  • Nike Dri FIT ADV Technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Dit voetbalshirt wordt ook echt door de spelers gedragen. 
  • Getailleerde pasvorm 
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Gee/Zwart/Blauw

Wil jij net als de spelers van Inter Milan dit officiële Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het Inter Milan tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten