Inter Milan 3e shirt 2020-2021 - Grijs

Koop hier het nieuwste Inter Milan 3e shirt 2020-2021 voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale een aantal uitwedstrijden in de Serie A, Champions League  en Coppa Italia gedurende 2019-2020.

Het Inter Milan Champions League uitshirt 2020-2021 is dit jaar geinspireerd door de kleuren van een iconische Nike Air Max sneaker. Daarnaast is het tenue geïnspireerd door het voetbalshirt van 1997-1998. De zwarte kleur van het tenue is een verwijzing naar het uitshirt van 1997-1998. Dit is de periode waarin de Braziliaanse ster Ronaldo voor Internazionale speelde. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede grijze en zwarte horizontale banen. Bovendien bevat het tenue blauwe details, welke terugkomen in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Het Inter Milan logo is centraal op de borst geplaatst. Hoofdsponsor Pirelli versiert het midden van het Inter Milan shirt. De logo's van Nike en de club zijn geel. In de nek is de naam van de club verwerkt: INTER MILANO. Wil jij net als sterren als Hakimi, Martinez, Eriksen, Alexis, Lukaku, Kolarov, Barella, Godin, Sensi, Brozovic en andere spelers schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of volwassenen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen! 

De Inter Milan tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.