Inter Milan 3e shirt 2019-2020 - Zwart

Koop hier het nieuwste Inter Milan 3e shirt voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale een aantal uitwedstrijden in de Serie A, Champions League  en Coppa Italia gedurende 2019-2020.

Het Inter Milan Champions League uitshrit voor 2019-2020 is dit seizoen een ode aan shirtsponsor Pirelli. Het bandenmerk is dit jaar 25 jaar hoofdsponsor van de club en om deze reden is het tenue uitgerust met gele accenten. Deze gele accenten hebben dezelfde tint als het logo van Pirelli. Daarnaast is het tenue geïnspireerd door het voetbalshirt van 1997-1998 en 2009-2010. De zwarte kleur van het tenue is een verwijzing naar het uitshirt van 1997-1998. Dit is de periode waarin de Braziliaanse ster Ronaldo voor Internazionale speelde. De ronde hals is een verwijzing naar het tenue van 2009-2010, het tenue waarin Inter de Champions League won. De gele accenten op het tenue komen terug in de ronde hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien zijn alle logo's op het tenue geel. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een all-over print. Deze print bestaat uit details van het clublogo en de naam van de club.  Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Pirelli versiert het midden van het Inter Milan shirt. Het logo van Nike betreft het zogenaamde Futura logo. Dit is een verwijzing naar het Nike logo van de jaren '90. Wil jij net als sterren als Lukaku, Sensi, Alexis Sanchez, Barella, Lazaro, Martinez, Godin, Esposito, Augourné, Politano, Skriniar en andere spelers schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of volwassenen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen! 

De Inter Milan tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.