Fiorentina 3e voetbalshirt 2021-2022 - Geel/Paars

Koop hier het Fiorentina 3e voetbalshirt 2021-2022 van Kappa. In dit voetbalshirt speelt Fiorentina de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden in 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Fiorentina 3e shirt is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1984-1985.  Het voetbalshirt is volledig geel en wordt gekenmerkt door de brede paarse band over het midden van de borst. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere paarse banen. Verder bevat het tenue ook op andere plekken paarse details. De ronde hals is paars en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de borst prijken de logo's van Kappa en de club uit Florence en op het midden van het tenue staat sponsor Mediacom. Over de gehele lengte van de mouwen prijkt ook het Kappa omni logo.  In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van de club. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Pro Kombat technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. 

Wil jij net als Vlahovic, Gonzalez, Kokorin, Odriozola, Torreira, Nastasic, Milenkovic, Pulgard, Callejon en nog meer spelers in het nieuwe Fiorentina shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt van Fiorentina te kopen! Dit voetbalshirt kan je ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de Italiaanse club!